Benny Fischer

OVER MIJ

Mijn loopcoachingsactiviteiten zijn gegroeid vanuit mijn passie voor het lopen.
Ik liep al meerdere marathon’s (2u27) en ik werd Belgisch en Vlaams kampioen op de halve marathon (M35) + vice-Vlaams kampioen halve marathon (M35). Ook won ik het Loopcriterium van de kust en vele andere stratenlopen. Ik werd ook verschillende malen Provinciaal Kampioen + winnaar van de eerste editie One More Loop (127 km).

Enkele jaren geleden vroeg Peter De Groof of ik hem wou coachen, waar ik op toestemde. De mond aan mond reclame deed de rest en in het jaar (2021) werd TeamFischer officieel geboren. Ondertussen is onze kenmerkende rode kleur niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is de groep ontzettend gegroeid. We zijn meer dan een loopgroep, we zijn als familie voor elkaar.

Team Fischer is een groep atleten van alle niveaus uit alle windhoeken van België. Iedereen is welkom, van start to runner tot ultraloper, van vrijetijdsatleet tot wedstrijdloper. Dit maakt onze groep zo uniek.

Ik probeer op basis van mijn eigen ervaringen tips en tricks aan te bieden. Ik volg ook de nieuwste methodes op (via nascholing en vakliteratuur). Ik maak gepersonaliseerde en wekelijkse schema’s op basis van de wensen van de atleet. Communicatie en afstemming is voor mij essentieel. Op deze manier komen we tot een efficiënte aanpak om het maximale uit de atleten te halen op een onderbouwde manier.

MIJN SPECIALISATIE

Loopcoaching | loopschema’s

CONTACT

0474/74.62.03 | benny@otkas.be | www.teamfischer.be