Dana Ketels

OVER MIJ

Als coach help ik mens en organisatie te transformeren naar meer veerkracht, zelfinzicht, persoonlijke groei en leiderschap in hun persoonlijk leven, maar ook op het werk.  Ik reik niet blind oplossingen aan zonder te kijken naar de mens die voor mij zit. 

Of het nu over stress of burn-out, communicatie-uitdagingen of loopbaan vragen gaat, de aanpak is dezelfde. We brengen mensen en oorzaken van het probleem in kaart.  Daarna evolueren we van: wie ben ik,  naar wat kan ik en/of wat wil ik? 

Samen ga ik met mijn klanten op zoek naar wie ze zijn, wat hun kwaliteiten, talenten en uitdagingen zijn. Welk gedrag hen dient of niet dient,  en waar we echt aan kunnen werken om tot verandering, groei, persoonlijk leiderschap of pakweg meer plezier op het werk en in het leven of naar een betere work-life balans te groeien. 

We kijken eerst in de figuurlijke “spiegel” en zorgen dan voor een traject op begeleiding op maat.  Mijn doel is geen maandenlange begeleiding maar korte resultaatgerichte begeleiding aan de hand van oplossingsgerichte coaching.

NOTA: loopbaantrajecten voor wie al een loopbaan van 7 jaar heeft en aan het werk is, worden gesubsidieerd door de Vlaamse overheid in de vorm van loopbaan cheques en dan betaal je 80 euro voor in totaal 7 uur begeleiding.

.

MIJN SPECIALISATIE

Loopbaanbegeleiding | Stress- en veerkrachtmeting | Stress en burn-out coaching

CONTACT

0475/69.34.43 | dana@otkas.be | www.impactacademy.be