Neem je gezondheid zelf in handen en wordt de gezondste versie van jezelf.

We leven gemiddeld langer dan ooit tevoren, maar helaas zijn er ook steeds meer mensen chronisch ziek. Diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, mentale problemen en andere stressgerelateerde aandoeningen bepalen in ons land het leven van vele honderdduizenden mensen. Gelukkig is er ook goed nieuws: onderzoek toont namelijk aan dat je zelf heel wat kunt doen om chronische ziektes te voorkomen, of – als je al chronisch ziek bent – je levenskwaliteit kunt verbeteren of de ziekte zelfs omkeren.

Lifestyle Medicine is wereldwijd aan een opmars bezig. Het bekijkt gezondheid op de breedst mogelijk manier, en combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met eeuwenoude traditionele wijsheden uit diverse culturen. Een gezonde levensstijl bestaat uit zeven pijlers: minder stress, meer bewegen, een gezonde voeding, sociale steun, voldoende slaap, een positieve mindset en een gezonde omgeving. Alleen als je op elk van deze zeven pijlers inzet, zul je langer, gezonder en vooral gelukkiger leven en dat is toch wat we allemaal willen.

Tijdens de eerste lockdown van de Covid19-pandemie bleek dat mensen die een gezondere levensstijl hebben, minder vatbaar zijn voor de ernstige gevolgen van de pandemie.  Dit zette kinesitherapeut Tom aan om zich in die periode bij te scholen als gezondheidscoach en te bestuderen hoe een gezondere levensstijl zijn chronische patiënten kan helpen.  Dankzij verschillende opleidingen en het uitbouwen van een gezond netwerk kan hij u helpen om uw levensstijl te optimaliseren op een persoonlijke manier. 

TARIEVEN

Coaching (1 uur): 60 EURO

CONTACTEER MIJ

Maak kennis met mij (Tom Decorte) of maak meteen een afspraak.