“Het begin is het belangrijkste deel.” (Plato)

Onze nieuwe website is geboren! 

Het is er eentje vol gezondheid, want is gezond zijn niet je grootste rijkdom?

Healtho is tijdens de COVID19-pandemie ontstaan omdat het belang van gezonde levensstijl toen echt duidelijk werd.  Voor Tom, kinesitherapeut en zaakvoerder bij Otkas, was dit ‘the missing link’ in zijn aanpak.  Hij volgde opleidingen over slaap, stress, voeding, beweging, omgevingsfactoren en ging er eerst zelf mee aan de slag.  Hij voelde zich er zelf energieker en beter bij en besloot om naast de “curatieve” (genezende) praktijk, ook een traject te maken om klachten te voorkomen en om een totaalpakket aan te bieden.  Onze missie is om mensen zoveel mogelijk correcte informatie te geven over gezonde levensstijl en net als zichzelf, mensen te laten uitgroeien tot de gezondste versie van zichzelf.

Healtho is zelf ook in de groeifase waarbij voordrachten en workshops momenteel in ontwikkeling zijn.  Hou dus zeker onze nieuwsbrief, blog en sociale media in de gaten!